Ziemniaczki na grilla

  • ziemniaki
  • masło
  • koperek/ majeranek/ rozmaryn
  • czosnek
  • masło

Ziemniaki umyć, przekroić wzdłuż na pół. Posolić, popieprzyć. Pokroić czosnek na cienkie pllastry. Na każdej połówce ziemniaka położyć po plasterku czosnku, następnie posypać koperkiem i położyć na to kawałek masła. Zawinąć szczelnie w folię aluminiową i położyć na grillu.

Smacznego!

4 komentarze:

  1. na kolejnym grillu chętnie spróbuję. muszą być bardzo aromatyczne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. z koperkiem i masełkiem...kocham :)

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam ziemniaczki z grilla;) pyszności

    OdpowiedzUsuń
  4. ile mniej więcej potrzebują czasu, żeby były dobre do jedzenia?

    OdpowiedzUsuń